fbpx

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt

Om oss

  /  Om oss

Koning & Smith

Man behöver inte vara stor för att vara stark. Därför använder vi våra resurser maximalt för att bygga en nära relation till alla våra kunder och ta fram de bästa lösningarna utefter de behov som finns.

För oss är det viktigt att du ska känna att de pengar du investerar i marknadsföring hos oss ska ge bästa tänkbara kick back för ditt företag.

Istället för att vi syr en kostym till dig som är för stor och inte passar, så ser vi till att ta fram den perfekta marknadsföringsstrategin utefter dina affärsmål.

Tillsammans översätter vi dem till affärsnytta.

Medarbetare

Fredrik Smith

Fredrik Smith

Projektledare & Grundare
Juha Lerman

Juha Lerman

Projektledare
Hanna Modig

Hanna Modig

Digital strateg & Copywriter
Valdemar Mattsson

Valdemar Mattsson

Digital strateg
Digitaldagen

Initiativtagare av Digitaldagarna

Efter att många år ha föreläst om digital marknadsföring märkte vi till slut att det fanns ett större behov av mer kunskap att mätta.

På vårt initiativ startades därför Digitaldagen – vilket idag har utökats till Digitaldagarna – där syftet är att skapa en arena för att diskutera och aktualisera de framtidsfrågor som vi alla står inför. Läs mer på Digitaldagen.se.

MerDigital

Initiativtagare av MerDigital.se

MerDigital.se är en plattform där skriver vi för alla som är intresserade av utveckling, digitala medier och marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa MerDigital!