fbpx

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt

Copywriting

  /  Copywriting

Välproducerade texter som flirtar med Google och dina kunder

Egentligen säger det sig självt varför det är av stor vikt att ha en funktionell och snygg hemsida med relevant innehåll. Oftast är det en kunds första möte med ditt företag.

Ger din hemsida då ett ostrukturerat eller oproffsigt intryck med texter som inte blivit uppdaterade sedan 5 år tillbaka (eller kanske aldrig) kan den potentiella kunden mycket väl klicka ned din hemsida och välja att gå vidare till en konkurrent istället.

Kort beskrivet är målsättningen att en potentiell kund som besöker din hemsida ska bli en betalande kund. Men hur gör man det?

Copy

Copywriting

2100 kr /per sida (ca. 300 ord)

  • Intervju
  • Research
  • 2 korrekturvändor

Skräddarsydd lösning

Offert Kostnadsfri offert

Relevans

Att ha ett relevant och uppdaterat textinnehåll som är unikt för just din verksamhet är viktigt för befintliga kunder och potentiella kunder, men även för sökmotorerna när du arbetar med sökmotoroptimering.

På Koning & Smith har vi lång erfarenhet och kunskap om vad som gör ett bra textinnehåll som tilltalar både dina kunder och sökmotorerna på ett effektivt vis. Tillsammans med dig tar vi fram textinnehåll som träffar rätt utifrån dina önskemål.

Ge din webb rätt information – det är där dina kunder letar efter den

Fråga oss om content/texter

Är du intresserad av att veta mer? Kontakta oss på på 063-13 08 50 eller maila info@koningsmith.se så berättar vi mer om vad content/texter kan betyda för din webbplats.